Petspecialists gaan weer on tour!

Ook dit jaar gaan de Petspecialists on tour. Op 4 mooie locaties bieden een 17-tal groothandelsbedrijven die de handen ineen hebben geslagen en samenwerken voor één gemeenschappelijk belang, het voortbestaan van de dierenspeciaalzaak.

lees verder...

Wederom een nieuwe dogwash locatie!

Digit Dog heeft afgelopen week een nieuwe Digit Dogwash hondenwasstraat locatie geopend. Dit maal is er 1 bij gekomen in het Limburgse!

lees verder...

Digit Dog gaat nieuwe samenwerking aan!

Digit Dog gaat een nieuwe samenwerking aan en wel met het Australische merk FuzzYard!

lees verder...
  Onze merken
   

  Digit Dogwash - Hondenwasstraat - Hondenkussens - Hondenbenodigdheden - Dogparking - Hondenhalsband - Hondenpenning - Hond wassen

  Digit Dog is de groothandel/ leverancier en fabrikant op het gebied van honden en katten benodigdheden. Tevens is Digit Dog de producent van de nummer 1 hondenwasstraat ter wereld. Op deze site vindt u informatie over het bedrijf achter Digit Dog en onze producten.
  Digit Dog heeft milieu, innovatie, kwaliteit en specialisme hoog in het vaandel staan, en is het enige bedrijf in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van self-service hondenwasstraten/dogwash machines en hondenwasserettes voor het professioneel wassen van honden door de consument. DENK NIET IN HOKJES, DENK DIGIT DOG!

  lees verder

  Digit Dogwash hondenwasstraat

  De Digit Dogwash is de nummer 1 hondenwasstraat van Nederland
  De hondenwasstraat is uitgerust met de meest innovatieve gadgets zoals een uitgebreid programma met verzorgingsmiddelen. Dankzij de pauze stand kan iedere consument op zijn of haar gemak de hond insoppen zonder dat de tijd en het geld doorlopen. De hond kan zo zonder stress van het baasje worden verwend. De profesionele anti-slip bodem zorgt ervoor dat de hond niet alle kanten op glijd zoals in een badkamer. Dankzij een stevige loopplank kan de iedere hond met gemak de dogwash betreden.

  Rent a Dogwash

  Digit Dog komt wederom met een uniek concept als enige in de wereld! De RENT A DOGWASH! Dit unieke concept is speciaal in het leven geroepen voor bijvoorbeeld de feestelijke opening van uw bedrijf of jubileum.
  Maak uw feest compleet met dit unieke concept! Laat uw klanten gratis of betaald kennis maken met de meest makkelijke manier van het wassen van hun hond, full self-service op een proffesionele manier!
  Bekijk de kalender

  Aanmelden Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de Digit Dog nieuwsbrief!

  Aanhef
  Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  E-mailadres